هانی نتوورک

جدیدترین مطالب در مورد خانه و خانواده

بستنی
ساعت ۱٢:٠٢ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٧/٧/٧  

بستنی به احتمال زیاد نوع تکامل یافته آب میوه ها و نوشیدنی های دیگر یخ زده به شمار می رود.
در قرن چهارم قبل از میلاد ، اسکندر کبیر به نوشیدنی های یخی یا همان تگری ،‌علاقه ی فراوانی داشته است.

 


درسال 62 قبل از میلاد نیز نرون ، امپراطور روم گروه هایی از سربازانش را به کوهستان های آپنین ( Apennines ) می فرستاد تا برایش برف و یخ کوهستان ببرند ، سپس آن را با پوره ی میوه جات و شربت ها مخلوط می نمود و میل می کرد .
هزاران سال است که آب یخ زده در جهان به مصرف می رسد و مردم روش های بسیاری برای یخ زدن مطلوب تر و سریع تر را ابداع نموده اند تا راحت تر به این ماده ی مصرفی لذت بخش دسترسی پیدا کنند .
در ادبیات چین باستان آمده است که قدمت این ماده به قرن دوازدهم بر می گردد.
بازرگانان و ماجراجویانی هم چون مارکوپولو ، دستور تهیه یخ را از خاور دور به اروپا برده است .
در سال 1660 کافه پروکوپ ( Café Procope ) توسط یک ایتالیایی به نام کولتلی ( Coltelli ) در پاریس افتتاح شد که در آن هم انواع بستنی و یخ های طعم دار تولید و عرضه می شد.
امروزه شما قدرت انتخاب انواع بستنی با طعم های مختلف را دارید . بستنی در آمریکا و ابداع روش های تازه انواع دسرها در آمریکا رواج پیدا نمود .
در فاصله ی سال های 1873 و 1848، 69 دستگاه چرخشی تولید بستنی در جهان به ثبت رسید و در سال 1851 اولین واحد صنعتی تولید بستنی توسط جاکوب فیوزل ، در بالتیمور راه اندازی شد .
اولین فریزر افقی یک پارچه ،‌توسط اچ . اچ میلر H.H.miller ساخته شد که در آن قطعات کوچک بستنی به صورت جداگانه و در قالب های کوچک فریز می شد .

 


کلمات کلیدی: آشپزی ،کلمات کلیدی: دسر ها